Werken bij Carras

Kom werken bij Carras

Ben jij op zoek naar een leuke, dynamische baan waarbij je niet stil zit? Wil je ontvangen worden door enthousiaste en gezellige collega’s? Heb je passie voor eten en drinken en sta je te springen om deze passie kwijt te kunnen en je kennis uit te kunnen breiden op horecavlak? Dan zoeken wij jou! 

Scroll naar beneden om onze vacatures te bekijken!

Bediend personeel

Wij zijn eigenlijk altijd wel op zoek naar parttime medewerkers voor in de bediening! Met of zonder ervaring in de horeca ben je van harte welkom om te solliciteren! 
Wij zoeken iemand die er alles aan doet om het zijn gasten op een informele en gezellige manier naar de zin te maken. Iemand die niet schrikt van hard werken en leergierig is! 
 
Ben je op zoek naar een fulltime baan? Stuur dan ook gerust een mailtje naar info@carras.nl met je cv en motivatiebrief. 

Zelfstandig Werkend kok

Heb jij een passie voor koken en ervaring in de keuken?
 
Ben je proactief, flexibel en houd je van smaak en kwaliteit?
 

Dan zoeken wij jou! Mail ons voor een kennismakingsgesprek. Je kunt mailen naar info@carras.nl.

Afwashulp

Wil je graag in de horeca werken maar ben je nog te jong voor in de bediening of in de keuken? Dan is het leuk om te beginnen in de afwas! Minstens zo belangrijk! Je kunt in deze rol veel leren en gemakkelijk doorgroeien.

Houd er wel rekening mee dat werken in de spoelkeuken heel gezellig is, maar tegelijkertijd ook heel zwaar. Dat betekent dat je tot in de late uurtjes doorwerkt, zodat we de volgende dag met een schone vaat weer kunnen beginnen. Zien we je snel?